Classes de mindfulness en català online

Vols fer classes de Mindfulness en català online? És el moment ideal

La realitat de la pandèmia ens torna a apretar. I es conjuguen la nostra realitat personal i la realitat exterior, amb tots els seus condicionants i limitacions. Són temps de preocupacions, d’inquietud, de desànim a estones. I temps de limitar la nostra activitat social, els nostres desplaçaments i anar endins…

Això fa que sigui el moment ideal per començar a descobrir el Mindfulness.

Cal, més que mai, cultivar els recursos interns que ens porten cap a l’equilibri, la calma, la claredat i la resiliència. I això ho podem fer amb les classes de Mindfulness o les pràctiques de l’atenció plena.

Quatre elements d’aquesta disciplina són de gran utilitat en aquests moments:

Aprendre a relaxar-nos i afluixar les capes de tensió acumulades al cos. Perquè, si el cos no es relaxa, la ment no pot assentar-se, estar tranquil·la, funcionar amb normalitat. I per mirar que no s’instal·li un estat d’alarma, d’estrès crònic en el nostre organisme, que el perjudica greument a nivell de salut i benestar.

Saber com tornar a la calma després de les emocions difícils. Les circumstàncies externes tot sovint no les podem canviar. Però com les gestionem té un gran impacte sobre la nostra qualitat de vida. Aprendre a gestionar emocions com la por, la tristor, el neguit, l’ansietat, la incertesa o la ràbia, i trobar el nostre centre seré, ens pot ajudar molt a navegar les tempestes dels propers mesos.

Cultivar l’apreciació i la gratitud. Perquè, malgrat les dificultats, hi ha moltes coses que sí que tenim i que sí funcionen bé a la nostra vida, i posar-hi atenció és una font de joia i calma i ens dóna una visió més objectiva de la nostra realitat.

Adquirir eines senzilles i fàcilment replicables a casa. Petites pràctiques i meditacions que puguem fer pel nostre compte quotidianament i que ens connectin amb la pau, el benestar i la resiliència sempre que ho necessitem.

Aquestes i altres eines com la presència aquí i ara, l’auto-cura, la consciència corporal, l’autoconeixement dels nostres patrons i la compassió interna, són les que treballem a les Classes de Mindfulness en català online que comencem el mes de novembre. No cal cap experiència prèvia amb la meditació o el Mindfulness per a integrar-t’hi.

A partir del desembre les farem en horari de matins, cada divendres, de 9:30h a 10:30h via Zoom. Amb una aportació de 20 euros mensuals (15 euros el mes de desembre que té 3 divendres hàbils). Si ho necessites pots demanar una sessió de prova gratuïta.

Tan sols necessites un lloc tranquil on puguis seure còmodament i estirar-te per a algunes pràctiques, una manta i uns mitjons gruixuts, que anem cap al fred. Ah, i una llibreta a mà per si vols prendre algunes notes 🙂 .

Si tens interès en participar no dubtis a contactar-nos i et farem arribar l’enllaç per accedir a les sessions i t’aclarirem qualsevol qüestió tècnica. Pots llegir més sobre el Mindfulness aquí.

Molta, molta salut i benestar a totes. Tinguem confiança i cuidem-nos…

Contacta’ns per incorporar-te a les Classes de Mindfulness en català online.