Classes de MEDITACIÓ mindfulness en català online

Vols fer classes de Meditació Mindfulness en català online? És el moment ideal

La realitat de la pandèmia ens torna a apretar. I es conjuguen la nostra realitat personal i la realitat exterior, amb tots els seus condicionants i limitacions. Són temps de preocupacions, d’inquietud, de desànim a estones. I temps de limitar la nostra activitat social, els nostres desplaçaments i anar endins…

Això fa que sigui el moment ideal per començar a descobrir el Mindfulness.

Cal, més que mai, cultivar els recursos interns que ens porten cap a l’equilibri, la calma, la claredat i la resiliència. I això ho podem fer amb les pràctiques de la Meditació Mindfulness o de l’atenció plena.

Quatre elements d’aquesta disciplina són de gran utilitat en aquests moments:

  • Aprendre a relaxar-nos i a afluixar les capes de tensió acumulades al cos. Perquè, si el cos no es relaxa, la ment no pot assentar-se, estar tranquil·la, funcionar amb normalitat. I per mirar que no s’instal·li un estat d’alarma, d’estrès crònic en el nostre organisme, que el perjudica greument a nivell de salut i benestar.
  • Saber com tornar a la calma després de les emocions difícils. Les circumstàncies externes tot sovint no les podem canviar. Però com les gestionem té un gran impacte sobre la nostra qualitat de vida. Aprendre a gestionar emocions com la por, la tristor, el neguit, l’ansietat, la incertesa o la ràbia, i trobar el nostre centre seré, ens pot ajudar molt a navegar les tempestes dels propers mesos.
  • Cultivar l’apreciació i la gratitud. Perquè, malgrat les dificultats, hi ha moltes coses que sí que tenim i que sí funcionen bé a la nostra vida, i posar-hi atenció és una font de joia i calma i ens dóna una visió més objectiva de la nostra realitat.
  • Adquirir eines senzilles i fàcilment replicables a casa. Petites pràctiques i meditacions que puguem fer pel nostre compte quotidianament i que ens connectin amb la pau, el benestar i la resiliència sempre que ho necessitem.

Aquestes i altres eines com la presència aquí i ara, l’autocura, la consciència corporal, l’autoconeixement dels nostres patrons i la compassió interna, són les que treballem a les Classes de Mindfulness online que comencem el mes de novembre. No cal cap experiència prèvia amb la meditació o el Mindfulness per a integrar-t’hi.

Com i quan són les Classes de Meditació Mindfulness online en català?

En horari de tardes, els dimarts de 17:30h a 18:30h i de matins, cada divendres, de 9:30h a 10:30h via Zoom. Amb una aportació de 20 euros mensuals. Si ho necessites pots demanar una sessió de prova gratuïta.

Classes de Meditació Mindfulness en català online

Tan sols necessites un lloc tranquil on puguis seure còmodament i estirar-te per a algunes pràctiques, una manta i uns mitjons gruixuts, que anem cap al fred. Ah, i una llibreta a mà per si vols prendre algunes notes 🙂 .

Si tens interès en participar no dubtis a contactar-nos i et farem arribar l’enllaç per accedir a les sessions i t’aclarirem qualsevol qüestió tècnica. Pots llegir més sobre el Mindfulness aquí.

Molta, molta salut i benestar a totes. Tinguem confiança i cuidem-nos…

Contacta’ns per incorporar-te a les Classes de Meditació Mindfulness en català online.